Statistics:
Visits: 831 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu carne de pasare
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu carne de pasare |
Ingrediente :
Carne de pasăre 400 g, orez 50 g, ceapă 100 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, slănină afumată 50 g, ouă 2 buc, roşii 2 kg, smântână 400 g, pătrunjel verde 1 leg, unt 100 g, făină 50 g, supă de oase 200 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt. Orezul se fierbe separat. Franzela se taie felii, se înmoaie în lapte şi se stoarce bine. Slănina şi carnea se dau prin maşina de tocat. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, sarea, piperul şi verdeaţa tocată. Se taie capacele roşiilor, se scobesc roşiile ou o linguriţă de scobit, se aşează cu gura în jos pe o planşetă înclinată şi se lasă să se scurgă bine. Se umplu roşiile cu compoziţie de carne, se aşează într-o cratiţă, se toarnă pe deasupra supa de oase amestecată cu sucul de roşii obţinut din miezurile roşiilor şi se dă vasul la cuptor timp de 45 min. Din restul de unt, făină şi smântână se prepară un sos alb, care se toarnă peste roşii şi se lasă să mai fiarbă la cuptor circa 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 400 g, orez 50 g, ceapă 100 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, slănină afumată 50 g, ouă 2 buc, roşii 2 kg, smântână 400 g, pătrunjel verde 1 leg, unt 100 g, făină 50 g, supă de oase 200 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt. Orezul se fierbe separat. Franzela se taie felii, se înmoaie în lapte şi se stoarce bine. Slănina şi carnea se dau prin maşina de tocat. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, sarea, piperul şi verdeaţa tocată. Se taie capacele roşiilor, se scobesc roşiile ou o linguriţă de scobit, se aşează cu gura în jos pe o planşetă înclinată şi se lasă să se scurgă bine. Se umplu roşiile cu compoziţie de carne, se aşează într-o cratiţă, se toarnă pe deasupra supa de oase amestecată cu sucul de roşii obţinut din miezurile roşiilor şi se dă vasul la cuptor timp de 45 min. Din restul de unt, făină şi smântână se prepară un sos alb, care se toarnă peste roşii şi se lasă să mai fiarbă la cuptor circa 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :