FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 848
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rosii umplute cu carne de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rosii umplute cu carne de pasare

 Q:   Intreaba despre Rosii umplute cu carne de pasare       
Rosii umplute cu carne de pasareIngrediente :

Carne de pasăre 400 g, orez 50 g, ceapă 100 g, franzelă 150 g, lapte 150 ml, slănină afumată 50 g, ouă 2 buc, roşii 2 kg, smântână 400 g, pătrunjel verde 1 leg, unt 100 g, făină 50 g, supă de oase 200 ml, piper, sare.

Mod de preparare :

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt. Orezul se fierbe separat. Franzela se taie felii, se înmoaie în lapte şi se stoarce bine. Slănina şi carnea se dau prin maşina de tocat. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, sarea, piperul şi verdeaţa tocată. Se taie capacele roşiilor, se scobesc roşiile ou o linguriţă de scobit, se aşează cu gura în jos pe o planşetă înclinată şi se lasă să se scurgă bine. Se umplu roşiile cu compoziţie de carne, se aşează într-o cratiţă, se toarnă pe deasupra supa de oase amestecată cu sucul de roşii obţinut din miezurile roşiilor şi se dă vasul la cuptor timp de 45 min. Din restul de unt, făină şi smântână se prepară un sos alb, care se toarnă peste roşii şi se lasă să mai fiarbă la cuptor circa 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, rosii, orez, lapte, supa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :