FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,122
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de spanac cu zarzavat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de spanac cu zarzavat

 Q:   Intreaba despre Bors de spanac cu zarzavat       
Bors de spanac cu zarzavatIngrediente

500-600 g spanac, 100 g morcovi, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 g ceapă, 2-3 roşii sau suc de roşii, 100 ml ulei, 300 g cartofi, 1/2 I borş, cate 1 lingură de mărar, pătrunjel şl leuştean toate tăiate mărunt, sare şi piper pisat. Pentru dres: 2 ouă şi 100 g smantana.

Mod de prepapare

Se curăţă zarzavatul, se spală şi se taie mărunt sau se dă prin râzătoare şi se pune la fiert cu 2-3 I de apă. Intre timp, se curăţă spanacul, se spală în mai multe ape şi se lasă să se scurgă. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte 5-6 min în ulei, apoi se adaugă spanacul scurs şi tăiat potrivit, roşiile curăţate de pieliţă, sau suc de roşii, şi se mai călesc împreună 5-6 min, după care se introduc în vasul cu zarzavat fiert. Se adaugă borş de tăraţe, după gust, şi sare. Se lasă să mai dea într-un clocot, se ia vasul de pe foc şi se mai curăţă eventual de spuma care poate să apară. Se adaugă verdeaţă tocată mărunt şi se drege cu ouă şi smantana.


Tag-uri: bors, spanac, morcovi, smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :