Statistics:
Visits: 1,240 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Andive cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Andive cu sos de smantana |
Ingrediente :
Andive 1 kg, unt 100 g, făină 500 g, lapte 200 ml, smantana 300 g.
Mod de preparare :
Se curăţă andivele de foile veştede, se spală, se crestează în patru şi se pune la brezat în 50 g unt. Restul de unt se înfierbantă, se adaugă faina şi se căleşte, se stinge cu laptele şi se lasă să fiarbă circa 30 min., la un foc domol. Se strecoară sosul printr-o etamină, se adaugă smantana şi se potriveşte gustul de sare. După ce andivele sunt brezate, se toarnă sosul peste acestea.
Andive 1 kg, unt 100 g, făină 500 g, lapte 200 ml, smantana 300 g.
Mod de preparare :
Se curăţă andivele de foile veştede, se spală, se crestează în patru şi se pune la brezat în 50 g unt. Restul de unt se înfierbantă, se adaugă faina şi se căleşte, se stinge cu laptele şi se lasă să fiarbă circa 30 min., la un foc domol. Se strecoară sosul printr-o etamină, se adaugă smantana şi se potriveşte gustul de sare. După ce andivele sunt brezate, se toarnă sosul peste acestea.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 30 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :