FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,002
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de legume de iarna

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de legume de iarna

 Q:   Intreaba despre Bors de legume de iarna       
Bors de legume de iarnaIngrediente

Pentru 6 porţii: 300 g cartofi, 60 g morcovi, 1-2 rădăcini de pătrunjel,
2 cepe sau 2 fire de praz, 1 ţelină, 1/4 căpăţană de varză mică, 50 g bulion sau 1 pahar de suc de roşii, 50 ml ulei, 1/2 I borş de tăraţe, 2-3 linguri de verdeţuri tăiate mărunt, sare, 100 g smantana.

Mod de prepapare

Se curăţă zarzavatul, se spală şi se taie mărunt sau se dă prin râzătoare. Ceapa se taie şi mai mărunt şi se pune la înăbuşit într-un vas cu unt. După cateva minute se adaugă zarzavatul şi se înăbuşă în continuare 10-20 min, după care se stinge cu 2-3 linguri de apă şi se lasă să fiarbă. Se adaugă cartofii tăiaţi în cubuleţe mici, sare şi cand sunt toate fierte, se adaugă bulion de roşii sau suc de roşii, apoi se acreşte, după gust, cu borş de tăraţe care a fost în prealabil fiert separat şi strecurat. Se mai dă borşul în 2-3 clocote, după care se ia vasul de pe foc, se curăţă de spumă, apoi se adaugă verdeaţa şi smantana.


Tag-uri: bors, smantana, morcovi, telina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :