Statistics:
Visits: 843 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de iepure II
Q: | Intreaba despre Bors de iepure II |
Ingrediente :
Carne de iepure 600 g, morcovi 100 g, albitură 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 40 g, ardei graşi 150 g, cartofi 150 g, borş de putină 1 1, roşii 250 g, leuştean 2 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şl se spumează cât este necesar. După o oră se adaugă zarzavatul d« supa dat pe răzătoare, ceapa tocată şi călită în ulei şi ardeii graşi tăiaţi cubuleţe. Când carnea este aproape gata, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi. Borşul de putină se fierbe separat şi se pune odată cu roşiile ce au fost curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se mai fierbe câteva minute şi se potriveşte gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată. Carnea de iepure de casă nu este necesar să se ţină în baiţ.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de iepure 600 g, morcovi 100 g, albitură 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 40 g, ardei graşi 150 g, cartofi 150 g, borş de putină 1 1, roşii 250 g, leuştean 2 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şl se spumează cât este necesar. După o oră se adaugă zarzavatul d« supa dat pe răzătoare, ceapa tocată şi călită în ulei şi ardeii graşi tăiaţi cubuleţe. Când carnea este aproape gata, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi. Borşul de putină se fierbe separat şi se pune odată cu roşiile ce au fost curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se mai fierbe câteva minute şi se potriveşte gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată. Carnea de iepure de casă nu este necesar să se ţină în baiţ.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :