FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 719
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de iepure

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de iepure

 Q:   Intreaba despre Bors de iepure       
Bors de iepureIngrediente

Carne de iepure (picioarele din faţă, capul, gatul şi oasele de la şira spinării), 200 g ceapă, 1 morcov, 1 ţelină, 1/4 l vin negru sau roşu, 1 fir de cimbru, 1 foaie de dafin, 2-3 linguri de ulei, cateva boabe de piper, sare.

Mod de prepapare

Carnea se curăţă de pieliţe, se taie în bucăţi, se spală şi se pune la opărit în apă clocotită cu puţină sare şi oţet, apoi se spală din nou şi se pune la fiert în apă cu sare. După ce a dat în fiert se spumuieşte şi se adaugă ceapă, morcovii şi ţelina tăiate mărunt, boabele de piper, cimbrul, foaia de dafin şi uleiul.

Cand carnea este bine fiartă, se adaugă vinul, se potriveşte de sare şi cine doreşte borşul mai acru adaugă borş de tăraţe fiert separat şi strecurat sau zeamă de lămaie, după gust.

Se serveşte fierbinte, cu pătrunjel tăiat mărunt presărat deasupra.


Tag-uri: bors, carne de iepure, telina, cimbru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :