FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 772
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de iepure II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de iepure II

 Q:   Intreaba despre Bors de iepure II       
Bors de iepure IIIngrediente :

Carne de iepure 600 g, morcovi 100 g, albitură 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, ulei 40 g, ardei graşi 150 g, cartofi 150 g, borş de putină 1 1, roşii 250 g, leuştean 2 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şl se spumează cât este necesar. După o oră se adaugă zarzavatul d« supa dat pe răzătoare, ceapa tocată şi călită în ulei şi ardeii graşi tăiaţi cubuleţe. Când carnea este aproape gata, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi. Borşul de putină se fierbe separat şi se pune odată cu roşiile ce au fost curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se mai fierbe câteva minute şi se potriveşte gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată. Carnea de iepure de casă nu este necesar să se ţină în baiţ.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, iepure, morcovi, carne, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :