FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 899
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal

 Q:   Intreaba despre Bors cu carne de porc afumata - din Ardeal       
Bors cu carne de porc afumata - din ArdealIngrediente :

Carne de porc afumată 400-500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjei 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, cartofi 200 g, bulion de tomate 25 g, usturoi 20 g, smântână 150 g, ouă 1 buc, borş de putină 1 1, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare. Ceapa şi zarzavatul de supă se taie julien, se călesc în ulei, se sting cu bulion desfăcut în apă, se adaugă cimbru şi mujdei de usturoi şi se pun în oala cu carne. Se pun cartofii tăiaţi cuburi şi borşul fiert separat. Când carnea este fiartă, se adaugă smântâna amestecată cu gălbenuşul de ou şi se potriveşte gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.

sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bors, carne, porc, ceapa, reteta



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :