FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,055
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aspic cu gelatina - sos aspic

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Aspic cu gelatina - sos aspic

 Q:   Intreaba despre Aspic cu gelatina - sos aspic       
Aspic cu gelatina - sos aspicIngrediente:

Oase de vacă 2 kg. morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, vin 100 ml, oţet 9° 20 ml, ouă 2 buc, carne de vacă (macră) 150 g, gelatină 100 g, piper, sare.

Cum se prepara:

Oasele se sparg cu o bărdiţă şi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este nevoie. Se adaugă jumătate din cantitatea de zarzavat de supă şi ceapă, se fierbe timp de 4 ore şi apoi se strecoară. Gelatina se pune într-un vas cu puţină supă caldă ca să se dizolve. Carnea de vacă (macră) se trece prin maşina de tocat şi se pune într-un vas împreună cu gelatina, zarzavatul de supă rămas, albuşurile de ou, oţetul, vinul şi piperul boabe. Se adaugă un pahar de apă şi se amestecă cu un tel. Peste această compoziţie se toarnă încet, supa de oase amestecându-se cu telul. Se pune vasul la foc şi se amestecă în continuare până ce aspicul a dat în fiert, iar carnea şi albuşul s-au ridicat deasupra. Se fierbe la un foc domol timp de 45 min şi se strecoară printr-o etamină.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sos aspic, gelatina, carne de vaca, telina, vin, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :