Statistics:
Visits: 1,199 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Zacusca de legume
Q: | Intreaba despre Zacusca de legume |
INGREDIENTE:
2 kg ceapă, 750 ml ulei, 1 kg gogoşari, 1 kg ardei gras, 4 kg vinete, 2 kg roşii, sare şi piper măcinat, după gust.
MOD DE PREPARARE:
Ceapa, curăţată şi tăiată felii, se căleşte pe jumătate în ulei bine încins înainte. Vinetele, ardeiul gras şi gogoşarii se coc pe o tablă deasupra flăcării aragazului, se curăţă de pieliţe, codiţe şi sâmburi şi se lasă la scurs. Roşiile se opăresc puţin cu apă clocotită şi se curăţă de pieliţe, Peste ceapa călită (pe jumătate) se pun vinetele tocate, ardeiul şi gogoşarii, tăiaţi pătrăţele şi roşiile, stoarse de zeamă şi fără seminţe. Se sărează şi se piperează, după gust. Se lasă să dea într-un clocot, pe foc mediu şi se transferă vasul în cuptor. Se lasă, la foc mediu, aproximativ trei sferturi de oră.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
2 kg ceapă, 750 ml ulei, 1 kg gogoşari, 1 kg ardei gras, 4 kg vinete, 2 kg roşii, sare şi piper măcinat, după gust.
MOD DE PREPARARE:
Ceapa, curăţată şi tăiată felii, se căleşte pe jumătate în ulei bine încins înainte. Vinetele, ardeiul gras şi gogoşarii se coc pe o tablă deasupra flăcării aragazului, se curăţă de pieliţe, codiţe şi sâmburi şi se lasă la scurs. Roşiile se opăresc puţin cu apă clocotită şi se curăţă de pieliţe, Peste ceapa călită (pe jumătate) se pun vinetele tocate, ardeiul şi gogoşarii, tăiaţi pătrăţele şi roşiile, stoarse de zeamă şi fără seminţe. Se sărează şi se piperează, după gust. Se lasă să dea într-un clocot, pe foc mediu şi se transferă vasul în cuptor. Se lasă, la foc mediu, aproximativ trei sferturi de oră.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :