Statistics:
Visits: 749 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vinete dublu pane
Q: | Intreaba despre Vinete dublu pane |
Ingrediente
1 kg vinete, 100 g unt, 100 g caşcaval, 2-3 ouă, făină, pesmet şi ulei pentru prăjit.
Mod de preparare
Se curăţă vinetele, din loc in loc, de coajă, apoi se taie de-a lungul in felii groase de circa 1 cm, se presară cu sare şi se lasă 20-30 min să se scurgă zeama amăruie.
După ce se scurg, se presează feliile uşor in mană una cate una, ca să se scurgă şi restul de zeamă din ele, se trec prin făină (numai prin făină) şi se pun la prăjit pe rand.
Feliile prăjite se pun răsfirate pe un platou plat şi după ce s-au răcit se trec prin caşcaval ras, ouă bătute, apoi prin pesmet şi se prăjesc din nou pe rand pe ambele părţi, in ulei infierbantat.
1 kg vinete, 100 g unt, 100 g caşcaval, 2-3 ouă, făină, pesmet şi ulei pentru prăjit.
Mod de preparare
Se curăţă vinetele, din loc in loc, de coajă, apoi se taie de-a lungul in felii groase de circa 1 cm, se presară cu sare şi se lasă 20-30 min să se scurgă zeama amăruie.
După ce se scurg, se presează feliile uşor in mană una cate una, ca să se scurgă şi restul de zeamă din ele, se trec prin făină (numai prin făină) şi se pun la prăjit pe rand.
Feliile prăjite se pun răsfirate pe un platou plat şi după ce s-au răcit se trec prin caşcaval ras, ouă bătute, apoi prin pesmet şi se prăjesc din nou pe rand pe ambele părţi, in ulei infierbantat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :