FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 749
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vinete dublu pane

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Vinete dublu pane

 Q:   Intreaba despre Vinete dublu pane       
Vinete dublu paneIngrediente

1 kg vinete, 100 g unt, 100 g caşcaval, 2-3 ouă, făină, pesmet şi ulei pentru prăjit.

Mod de preparare

Se curăţă vinetele, din loc in loc, de coajă, apoi se taie de-a lungul in felii groase de circa 1 cm, se presară cu sare şi se lasă 20-30 min să se scurgă zeama amăruie.

După ce se scurg, se presează feliile uşor in mană una cate una, ca să se scurgă şi restul de zeamă din ele, se trec prin făină (numai prin făină) şi se pun la prăjit pe rand.

Feliile prăjite se pun răsfirate pe un platou plat şi după ce s-au răcit se trec prin caşcaval ras, ouă bătute, apoi prin pesmet şi se prăjesc din nou pe rand pe ambele părţi, in ulei infierbantat.


Tag-uri: vinete, unt, cascaval



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :