Statistics:
Visits: 1,091 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Varza de Bruxelles cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Varza de Bruxelles cu sos de smantana |
Ingrediente:
Varză de Bruxelles 1 kg, unt 125 g, făină 75 g, lapte 300 ml, smântână 250 g, sare.
Mod de preparare:
Varza se curăţă, se spală, se fierbe 20 min în apă cu sare şi se pune într-o strecurătoare ca să se scurgă bine. Se înfierbântă 75 g unt, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu lapte şi smântână, se amestecă bine ca să nu se facă cocoloaşe, se fierbe circa 15 min la un foc domol şi se potriveşte gustul cu sare. Se pune varza de Bruxelles într-o cratiţă unsă cu unt, se înăbuşe în restul de unt şi se toarnă pe deasupra sosul de smântână. Se serveşte de obicei direct din vas.
Varză de Bruxelles 1 kg, unt 125 g, făină 75 g, lapte 300 ml, smântână 250 g, sare.
Mod de preparare:
Varza se curăţă, se spală, se fierbe 20 min în apă cu sare şi se pune într-o strecurătoare ca să se scurgă bine. Se înfierbântă 75 g unt, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu lapte şi smântână, se amestecă bine ca să nu se facă cocoloaşe, se fierbe circa 15 min la un foc domol şi se potriveşte gustul cu sare. Se pune varza de Bruxelles într-o cratiţă unsă cu unt, se înăbuşe în restul de unt şi se toarnă pe deasupra sosul de smântână. Se serveşte de obicei direct din vas.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :