FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 836
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pui fript cu varza de bruxelles

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pui fript cu varza de bruxelles

 Q:   Intreaba despre Pui fript cu varza de bruxelles       
Pui fript cu varza de bruxellesIngrediente :

Pui 1 kg, unt 150 g, varză de Bruxelles 1,5 kg, caşcaval 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, smântână 200 g, bulion de tomate 25 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Puiul se curăţă, se taie bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de unt. În untul rămas se căleşte făina, se stinge cu laptele amestecat cu smântână şi bulionul, se adaugă carnea şi se fierbe 20 min. Varza de Bruxelles se fierbe timp de 20 min. în apă cu sare, se scurge bine, se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt, se presară peste ea caşcavalul, se toarnă pe deasupra unt topit şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. La servit, la fiecare porţie, se pune câte o bucată de carne şi o cantitate de varză de Bruxelles, peste care se toarnă 2-3 linguri de sos.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, pui, sos, varza



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :