Statistics:
Visits: 843 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui fript cu varza de bruxelles
Q: | Intreaba despre Pui fript cu varza de bruxelles |
Ingrediente :
Pui 1 kg, unt 150 g, varză de Bruxelles 1,5 kg, caşcaval 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, smântână 200 g, bulion de tomate 25 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Puiul se curăţă, se taie bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de unt. În untul rămas se căleşte făina, se stinge cu laptele amestecat cu smântână şi bulionul, se adaugă carnea şi se fierbe 20 min. Varza de Bruxelles se fierbe timp de 20 min. în apă cu sare, se scurge bine, se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt, se presară peste ea caşcavalul, se toarnă pe deasupra unt topit şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. La servit, la fiecare porţie, se pune câte o bucată de carne şi o cantitate de varză de Bruxelles, peste care se toarnă 2-3 linguri de sos.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pui 1 kg, unt 150 g, varză de Bruxelles 1,5 kg, caşcaval 100 g, făină 50 g, lapte 350 ml, smântână 200 g, bulion de tomate 25 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Puiul se curăţă, se taie bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de unt. În untul rămas se căleşte făina, se stinge cu laptele amestecat cu smântână şi bulionul, se adaugă carnea şi se fierbe 20 min. Varza de Bruxelles se fierbe timp de 20 min. în apă cu sare, se scurge bine, se aşează într-un vas de cuptor uns cu unt, se presară peste ea caşcavalul, se toarnă pe deasupra unt topit şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. La servit, la fiecare porţie, se pune câte o bucată de carne şi o cantitate de varză de Bruxelles, peste care se toarnă 2-3 linguri de sos.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :