FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 727
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Vacuta cu vinete

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Vacuta cu vinete

 Q:   Intreaba despre Vacuta cu vinete       
Vacuta cu vineteIngreriente:

Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, usturoi 20 g, vinete 1,5 kg, ceapă, roşii 300 g, făină 25 g, bulion de tomate 50 g, verdeaţă 1 leg, sare.

Cum se prepară:

Carnea se taie bucăţi, câte una la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina şi ceapa tocată. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 30 min şi apoi se strecoară sosul peste carne şi se continuă fierberea încă 2 ore. Vinetele se taie felii (în lungime), se prăjesc în ulei şi se adaugă la carne împreună cu mujdeiul de usturoi şi roşiile curăţate de pieliţe şi seminţe. Se lasă să fiarbă împreună circa 25 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: carne de vaca, vinete, usturoi, rosii, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :