Statistics:
Visits: 1,207 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Urzici facaluite- piure
Q: | Intreaba despre Urzici facaluite- piure |
Ingrediente:
Urzici tinere 2 kg, ulei 100 g, făină 50 g, ceapă 250 g, usturoi 20 g, bulion de tomate 50 g, sare.
Mod de preparare:
Urzicile se curăţă, se spală în mai multe ape şi se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scurg şi se dau de două ori prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei fierbinte şi se adaugă la urzici. Făina se rumeneşte într-o tigaie, fără ulei, se amestecă cu bulionul desfăcut în apă, mujdeiul de usturoi şi restul de ulei, se adaugă la urzici şi se fierbe încă 15 min la un foc domol. La sfârşit se mai potriveşte o dată gustul cu sare.
Urzici tinere 2 kg, ulei 100 g, făină 50 g, ceapă 250 g, usturoi 20 g, bulion de tomate 50 g, sare.
Mod de preparare:
Urzicile se curăţă, se spală în mai multe ape şi se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se scurg şi se dau de două ori prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei fierbinte şi se adaugă la urzici. Făina se rumeneşte într-o tigaie, fără ulei, se amestecă cu bulionul desfăcut în apă, mujdeiul de usturoi şi restul de ulei, se adaugă la urzici şi se fierbe încă 15 min la un foc domol. La sfârşit se mai potriveşte o dată gustul cu sare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :