Statistics:
Visits: 938 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piept de pui gratinat
Q: | Intreaba despre Piept de pui gratinat |
Ingrediente
3-4 piepţi de pui, 300 g sos alb, 600 g piure de cartofi, 50 g unt, 50 g caşcaval ras, 2-3 ouă.
Mod de preparare
Pieptul de pui fiert se taie in felii şi se aşază intr-un vas de Jena uns cu unt, in care s-a pus mai intai un strat de cartofi piure.
Peste acestea se toarnă sosul alb (Bechamel cu gălbenuş şi albuş bătut), deasupra se imprăştie bucăţele de unt, apoi se presară cu caşcaval ras şi se introduce in cuptor pentru gratinare.
(Pentru un gust mai bun, la piureul de cartofi se pot adăuga 30 g unt, 1—2 ouă şi 30 g caşcaval ras.)
3-4 piepţi de pui, 300 g sos alb, 600 g piure de cartofi, 50 g unt, 50 g caşcaval ras, 2-3 ouă.
Mod de preparare
Pieptul de pui fiert se taie in felii şi se aşază intr-un vas de Jena uns cu unt, in care s-a pus mai intai un strat de cartofi piure.
Peste acestea se toarnă sosul alb (Bechamel cu gălbenuş şi albuş bătut), deasupra se imprăştie bucăţele de unt, apoi se presară cu caşcaval ras şi se introduce in cuptor pentru gratinare.
(Pentru un gust mai bun, la piureul de cartofi se pot adăuga 30 g unt, 1—2 ouă şi 30 g caşcaval ras.)
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :