Statistics:
Visits: 933 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piure de urzici
Q: | Intreaba despre Piure de urzici |
Ingrediente:
Urzici tinere 1 kg, unt 75 g. făină 150 g, ceapă 100 g, usturoi 15 g, sare.
Mod de prepparare:
Se aleg urzicile, se curăţă, se spală în mai multe ape, se fierb în apă cu sare timp de 20 min., se scurg bine şi se trec prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt împreună cu făina. Se adaugă urzicile şi se călesc în continuare, se sting cu zeama rămasă de la fiertul urzicilor şi se lasă să mai fiarbă 15 min. La sfarşit se adaugă puţin mujdei de usturoi şi se potriveşte gustul de sare.
Urzici tinere 1 kg, unt 75 g. făină 150 g, ceapă 100 g, usturoi 15 g, sare.
Mod de prepparare:
Se aleg urzicile, se curăţă, se spală în mai multe ape, se fierb în apă cu sare timp de 20 min., se scurg bine şi se trec prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt împreună cu făina. Se adaugă urzicile şi se călesc în continuare, se sting cu zeama rămasă de la fiertul urzicilor şi se lasă să mai fiarbă 15 min. La sfarşit se adaugă puţin mujdei de usturoi şi se potriveşte gustul de sare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :