Statistics:
Visits: 786 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Tort de castane
Q: | Intreaba despre Tort de castane |
Ingrediente:
Ouă 8 buc, piure de castane 200 g, făină 50 g, zahăr 350 g, unt 200 g, zahăr vanilat 1 plic. Crema: zahăr 200 g, piure de castane 150 g, unt 200 g, coniac 50 ml, zahăr vanilat 1 plic.
Mod de preparare:
Zahărul se amestecă cu untul, se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, piureul de castane, făina şi zahărul vanilat, iar la sfarşit se pun albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt şi se coace la un foc potrivit. Se lasă să se răcească şi se despică blatul în trei foi care se umplu cu crema preparată astfel: se amestecă zahărul şi zahărul vanilat cu untul, pană se obţine o cremă alifioasă, se adaugă piureul de castane şi coniacul şi se amestecă crema încă cateva minute. Se montează tortul şi se decorează.
Ouă 8 buc, piure de castane 200 g, făină 50 g, zahăr 350 g, unt 200 g, zahăr vanilat 1 plic. Crema: zahăr 200 g, piure de castane 150 g, unt 200 g, coniac 50 ml, zahăr vanilat 1 plic.
Mod de preparare:
Zahărul se amestecă cu untul, se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, piureul de castane, făina şi zahărul vanilat, iar la sfarşit se pun albuşurile bătute spumă. Se toarnă compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt şi se coace la un foc potrivit. Se lasă să se răcească şi se despică blatul în trei foi care se umplu cu crema preparată astfel: se amestecă zahărul şi zahărul vanilat cu untul, pană se obţine o cremă alifioasă, se adaugă piureul de castane şi coniacul şi se amestecă crema încă cateva minute. Se montează tortul şi se decorează.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :