Statistics:
Visits: 1,594 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piure de cartofi II
Q: | Intreaba despre Piure de cartofi II |
Ingrediente:
Cartofi 1 kg, lapte 200 ml, un 50 g, smantană 100 g, gălbenuşuri 3 buc, nucşoară, zahăr, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă, se taie cuburi, se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Se pune numai atata apă cat să acopere cartofii. Se fierb circa 20 min. sub capac, se scurg, se trec printr-un pasoar sau se sfăramă cu un dispozitiv pentru preparat piure, se adaugă laptele fierbinte, untul topit, smantană şi gălbenuşurile de ou. La sfarşit se potriveşte gustul cu o linguriţă de zahăr pudră, sare şi nucşoară. Se serveşte îndată ce a fost preparat.
Cartofi 1 kg, lapte 200 ml, un 50 g, smantană 100 g, gălbenuşuri 3 buc, nucşoară, zahăr, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă, se taie cuburi, se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Se pune numai atata apă cat să acopere cartofii. Se fierb circa 20 min. sub capac, se scurg, se trec printr-un pasoar sau se sfăramă cu un dispozitiv pentru preparat piure, se adaugă laptele fierbinte, untul topit, smantană şi gălbenuşurile de ou. La sfarşit se potriveşte gustul cu o linguriţă de zahăr pudră, sare şi nucşoară. Se serveşte îndată ce a fost preparat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :