Statistics:
Visits: 964 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa din diferite legume
Q: | Intreaba despre Supa din diferite legume |
Ingrediente
2-3 ardei graşi, 1/2 conopidă, 2 cepe mici, 100 g mazăre, 100 g fasole verde, 200 g roşii, 1 dovlecel, 1/2 ţelină, verdeaţă, 60 g unt, sare, smantană.
Mod de preparare
Se curăţă legumele, se spală in mai multe ape, se taie mărunt şi se pun la fiert intr-un vas cu apă rece. Când sunt fierte se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe, tăiate in bucăţi, se potriveşte supa de sare şi, după două-trei clocote, se ia vasul de pe foc.
Se adaugă unt proaspăt, verdeaţă tăiată mărunt şi se drege cu smantană. Faţă de legumele indicate in reţetă, se mai pot adăuga şi altele ca: varză creaţă, praz, cartofi, sau se prepară din legumele pe care le avem la indemană, iar in loc de unt se poate folosi şi ulei sau margarina.
2-3 ardei graşi, 1/2 conopidă, 2 cepe mici, 100 g mazăre, 100 g fasole verde, 200 g roşii, 1 dovlecel, 1/2 ţelină, verdeaţă, 60 g unt, sare, smantană.
Mod de preparare
Se curăţă legumele, se spală in mai multe ape, se taie mărunt şi se pun la fiert intr-un vas cu apă rece. Când sunt fierte se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe, tăiate in bucăţi, se potriveşte supa de sare şi, după două-trei clocote, se ia vasul de pe foc.
Se adaugă unt proaspăt, verdeaţă tăiată mărunt şi se drege cu smantană. Faţă de legumele indicate in reţetă, se mai pot adăuga şi altele ca: varză creaţă, praz, cartofi, sau se prepară din legumele pe care le avem la indemană, iar in loc de unt se poate folosi şi ulei sau margarina.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :