FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 992
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supe albe drese

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supe albe drese

 Q:   Intreaba despre Supe albe drese       
Supe albe dreseSupele de legume, drese sau naturale, se impart in categorii şi au denumiri diferite in raport cu leguma din care se prepară sau după leguma care predomină (leguma care este de bază).

Unele supe albe se dreg cu gălbenuşuri de ou sau şi cu smantană, care se pun antr-un castron, se bat puţin, adăugandu-se câte puţin din supă (2-3 polonice) până se diluează, după care se toarnă in supa luată de pe foc, după 20-30 min, altfel se taie gălbenuşurile.

Este mai practic să se dreagă supa in momentul servirii, deoarece fiind o supă nedreasă se poate ancălzi la nevoie; dacă ansă este dreasă, la ancălzire se brânzeşte.

Supa se poate drege numai cu gălbenuşuri sau numai cu smantană sau, in locul acestora, cu puţin unt proaspăt (50-60 g la 6 porţii) şi mărar sau pătrunjel verde, sau şi una şi alta (fără leuştean).


Tag-uri: supa, alba, categorii



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :