Statistics:
Visits: 977 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supe albe drese
Q: | Intreaba despre Supe albe drese |
Supele de legume, drese sau naturale, se impart in categorii şi au denumiri diferite in raport cu leguma din care se prepară sau după leguma care predomină (leguma care este de bază).
Unele supe albe se dreg cu gălbenuşuri de ou sau şi cu smantană, care se pun antr-un castron, se bat puţin, adăugandu-se câte puţin din supă (2-3 polonice) până se diluează, după care se toarnă in supa luată de pe foc, după 20-30 min, altfel se taie gălbenuşurile.
Este mai practic să se dreagă supa in momentul servirii, deoarece fiind o supă nedreasă se poate ancălzi la nevoie; dacă ansă este dreasă, la ancălzire se brânzeşte.
Supa se poate drege numai cu gălbenuşuri sau numai cu smantană sau, in locul acestora, cu puţin unt proaspăt (50-60 g la 6 porţii) şi mărar sau pătrunjel verde, sau şi una şi alta (fără leuştean).
Unele supe albe se dreg cu gălbenuşuri de ou sau şi cu smantană, care se pun antr-un castron, se bat puţin, adăugandu-se câte puţin din supă (2-3 polonice) până se diluează, după care se toarnă in supa luată de pe foc, după 20-30 min, altfel se taie gălbenuşurile.
Este mai practic să se dreagă supa in momentul servirii, deoarece fiind o supă nedreasă se poate ancălzi la nevoie; dacă ansă este dreasă, la ancălzire se brânzeşte.
Supa se poate drege numai cu gălbenuşuri sau numai cu smantană sau, in locul acestora, cu puţin unt proaspăt (50-60 g la 6 porţii) şi mărar sau pătrunjel verde, sau şi una şi alta (fără leuştean).
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :