FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 845
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa de ceapa- franceza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa de ceapa- franceza

 Q:   Intreaba despre Supa de ceapa- franceza       
Supa de ceapa- francezaIngrediente:

Supă de oase 2,5 l, ceapă 400 g, unt 150 g, franzelă 400 g, caşcaval 100 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Ceapa se taie felii subţiri, se căleşte în unt. Se adaugă făina şi se căleşte în continuare, amestecându-se tot timpul. Când ceapa a prins o culoare gălbuie, se stinge cu supă de oase şi se fierbe circa 30 min. Se prăjesc feliile de paine în restul de unt şi se scot pe un platou. La servit, la fiecare porţie de supă, se presară cu piper şi se adaugă o felie de paine prăjită peste care se presară caşcaval ras.


Tag-uri: supa, cascaval, paine, ceapa, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :