Statistics:
Visits: 759 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa cu fidea
Q: | Intreaba despre Supa cu fidea |
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fidea 500 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg, se spală, se pun la fiert în apă rece şi se spumează cat este necesar. După ce oasele au fiert circa două ore şi jumătate, se adaugă ceapa întreagă şi zarzavatul tăiat în patru, se lasă să mai fiarbă circa o oră, se ia supa de pe foc şi se strecoară. Fideaua se fierbe circa 20 min. în apă cu sare, se strecoară şi se pune în supă. La servit se adaugă verdeaţa tocată.
Oase de vacă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, fidea 500 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg, se spală, se pun la fiert în apă rece şi se spumează cat este necesar. După ce oasele au fiert circa două ore şi jumătate, se adaugă ceapa întreagă şi zarzavatul tăiat în patru, se lasă să mai fiarbă circa o oră, se ia supa de pe foc şi se strecoară. Fideaua se fierbe circa 20 min. în apă cu sare, se strecoară şi se pune în supă. La servit se adaugă verdeaţa tocată.
Tag-uri: oase de vaca, fidea, supa, morcovi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :