Statistics:
Visits: 840 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de fasole verde
Q: | Intreaba despre Supa de fasole verde |
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, fasole verde proaspătă 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, roşii 200 g, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele de vacă se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apă cu sare. îndată ce au dat în fiert, se spumează cat este necesar si se lasă să fiarbă circa 3-4 ore, apoi se strecoară supa. Zarzavatul se taie julien, ceapa se toacă mărunt, se călesc în ulei si ,o adaugă la supa împreună cu fasolea verde taiată bucăţi. Când fasolea este aproape fiartă, se pun roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se potriveşte gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
Oase de vacă 1 kg, fasole verde proaspătă 500 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, ulei 50 g, roşii 200 g, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele de vacă se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apă cu sare. îndată ce au dat în fiert, se spumează cat este necesar si se lasă să fiarbă circa 3-4 ore, apoi se strecoară supa. Zarzavatul se taie julien, ceapa se toacă mărunt, se călesc în ulei si ,o adaugă la supa împreună cu fasolea verde taiată bucăţi. Când fasolea este aproape fiartă, se pun roşiile curăţate de coajă şi seminţe şi tăiate cuburi şi se potriveşte gustul de sare. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată.
Tag-uri: fasole verde, morcovi, patrunjel, ulei |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :