FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 679
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa de leguma cu rasol de vaca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa de leguma cu rasol de vaca

 Q:   Intreaba despre Supa de leguma cu rasol de vaca       
Supa de leguma cu rasol de vacaIngrediente:

Carne de vacă 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, cartofi 350 g, varză dulce 200 g, pătrunjel verde 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Carnea de vacă, de preferinţă piept, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă în continuare încă 2-3 ore. Zarzavatul de supă se taie rondele, ceapa se toacă mărunt, iar varza se taie fideluţă şi se pun în supă. Când zarzavatul este aproape fiert, se pun cartofii tăiaţi cuburi şi se mai fierbe supa încă circa 25 min. Se potriveşte gustul de sare, iar la servit se adaugă verdeaţa tocata.


Tag-uri: legume, rasol, varza dulce, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :