Statistics:
Visits: 741 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de leguma cu rasol de vaca
Q: | Intreaba despre Supa de leguma cu rasol de vaca |
Ingrediente:
Carne de vacă 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, cartofi 350 g, varză dulce 200 g, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de vacă, de preferinţă piept, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă în continuare încă 2-3 ore. Zarzavatul de supă se taie rondele, ceapa se toacă mărunt, iar varza se taie fideluţă şi se pun în supă. Când zarzavatul este aproape fiert, se pun cartofii tăiaţi cuburi şi se mai fierbe supa încă circa 25 min. Se potriveşte gustul de sare, iar la servit se adaugă verdeaţa tocata.
Carne de vacă 500 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, cartofi 350 g, varză dulce 200 g, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Carnea de vacă, de preferinţă piept, se taie bucăţi şi se pune la fiert în apă cu sare. Îndată ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă în continuare încă 2-3 ore. Zarzavatul de supă se taie rondele, ceapa se toacă mărunt, iar varza se taie fideluţă şi se pun în supă. Când zarzavatul este aproape fiert, se pun cartofii tăiaţi cuburi şi se mai fierbe supa încă circa 25 min. Se potriveşte gustul de sare, iar la servit se adaugă verdeaţa tocata.
Tag-uri: legume, rasol, varza dulce, ceapa |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :