FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,011
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Stiuca umpluta

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Stiuca umpluta

 Q:   Intreaba despre Stiuca umpluta       
Stiuca umpluta Ingrediente:

Ştiucă 1 kg, franzelă 250 g, lapte 250 ml, ceapă 200 g, ulei 100 g, stafide 50 g, morcovi 200 g, albitură 150 g, ouă 3 buc, cartofi 500 g, zahăr 20 g, verdeaţă 1/2 leg, piper, sare.

Cum se prepară:

Se curăţa ştiuca de solzi, se face o tăietură în jurul capului şi se desprinde pielea, care se trage până la coadă, se taie pe dinăuntru coada pentru ca aceasta să rămînă întreagă. Se curată pielea de carnea rămasă, se desprinde carnea de pe oase, se trece toată carnea prin maşina de tocat, împreună cu 100 g de ceapă tocată şi călită în ulei şi franzela înmuiată in lapte şi stoarsă bine. Se adaugă ouăle, stafidele, o ling ură de zahăr, ulei, verdeaţă tocată, sare şi piper. Se amestecă totul bine, se umple pielea de ştiucă şi se coase la capăt. Într-un vas special pentru fiert peşti se pun la fiert morcovii, albitura şi restul de ceapă. După 30 min se aşează ştiuca pe grătarul vasului pentru fiert peşti, se înţeapă pielea in mai multe locuri cu un ac subţire, se coboară grătarul în vas şi se lasă să fiarbă 30 min, apoi se scoate din vas grătarul cu ştiuca şi se lasă să se răcească. În zeama în care a fiert ştiuca se pune capul la fiert, iar dupră 15 min se pun şi cartofii. Când sunt gata, se scot din vas. Se scoate aţa cu care a fost cusută ştiuca, se aşează peştele pe un platou, se aşează capul la loc, se taie cartofii şi zarzavatul felii şi se aranjează alături de peşte.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: stiuca, albitura, cartofi, stafide, zarzavat, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 June '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :