FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 731
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Anghinare umpluta

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Anghinare umpluta

 Q:   Intreaba despre Anghinare umpluta       
Anghinare umplutaIngrediente

Pentru 6 porţii: 6-7 boboci de anghinare, 1 lămaie, 300 g ciuperci, 1 ceapă, 100 ml ulei, 30 g caşcaval, sare, piper şi 1 legătură de pătrunjel verde.

Mod de prepapare

Se curăţă anghinarea, se spală şi se freacă cu lămaie ca să nu se înnegrească. Intre timp, se curăţă ciupercile, se spală şi se toacă mărunt, la fel şi ceapa. Intai se pune ceapa la călit într-o tigaie cu ulei, apoi se adaugă ciupercile şi se călesc 10-15 min, după care se adaugă pătrunjel tăiat mărunt şi se potriveşte de sare şi de piper. Cu această compoziţie se umplu bobocii de anghinare (scobiţi şi tăiaţi dedesubt ca să stea ca o ceaşcă), apoi se aşază într-o tavă unsă, se presară cu caşcaval ras peste umplutură şi se introduce în cuptor cu foc potrivit, adăugand în tavă puţină apă clocotită. Se ţine la cuptor 30-40 min. .

Se mai poate umple şi cu branză.


Tag-uri: anghinare, lamaie, ciuperci, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :