Statistics:
Visits: 740 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Anghinare umpluta
Q: | Intreaba despre Anghinare umpluta |
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 6-7 boboci de anghinare, 1 lămaie, 300 g ciuperci, 1 ceapă, 100 ml ulei, 30 g caşcaval, sare, piper şi 1 legătură de pătrunjel verde.
Mod de prepapare
Se curăţă anghinarea, se spală şi se freacă cu lămaie ca să nu se înnegrească. Intre timp, se curăţă ciupercile, se spală şi se toacă mărunt, la fel şi ceapa. Intai se pune ceapa la călit într-o tigaie cu ulei, apoi se adaugă ciupercile şi se călesc 10-15 min, după care se adaugă pătrunjel tăiat mărunt şi se potriveşte de sare şi de piper. Cu această compoziţie se umplu bobocii de anghinare (scobiţi şi tăiaţi dedesubt ca să stea ca o ceaşcă), apoi se aşază într-o tavă unsă, se presară cu caşcaval ras peste umplutură şi se introduce în cuptor cu foc potrivit, adăugand în tavă puţină apă clocotită. Se ţine la cuptor 30-40 min. .
Se mai poate umple şi cu branză.
Pentru 6 porţii: 6-7 boboci de anghinare, 1 lămaie, 300 g ciuperci, 1 ceapă, 100 ml ulei, 30 g caşcaval, sare, piper şi 1 legătură de pătrunjel verde.
Mod de prepapare
Se curăţă anghinarea, se spală şi se freacă cu lămaie ca să nu se înnegrească. Intre timp, se curăţă ciupercile, se spală şi se toacă mărunt, la fel şi ceapa. Intai se pune ceapa la călit într-o tigaie cu ulei, apoi se adaugă ciupercile şi se călesc 10-15 min, după care se adaugă pătrunjel tăiat mărunt şi se potriveşte de sare şi de piper. Cu această compoziţie se umplu bobocii de anghinare (scobiţi şi tăiaţi dedesubt ca să stea ca o ceaşcă), apoi se aşază într-o tavă unsă, se presară cu caşcaval ras peste umplutură şi se introduce în cuptor cu foc potrivit, adăugand în tavă puţină apă clocotită. Se ţine la cuptor 30-40 min. .
Se mai poate umple şi cu branză.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :