FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 803
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Medalioane de salau sau de orice peste alb, stiuca sau cod

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Medalioane de salau sau de orice peste alb, stiuca sau cod

 Q:   Intreaba despre Medalioane de salau sau de orice peste alb, stiuca sau cod       
Medalioane de salau sau de orice peste alb, stiuca sau codIngrediente:

400-500 g peşte, 300 g maioneză, 200 g aspic, 600 g salată â la rus şi legume pentru ornat.

Mod de preparare:

Se fierbe peştele, se curăţă de oase şi de piele, se sfăramă, se potriveşte de sare şi de piper, apoi se amestecă cu 100 g maioneză în care s-a adăugat jumătate din aspicul lichid. Se lasă să se închege la rece şi, după ce s-a întărit compoziţia, se formează medalioane rotunde, în felul următor: se ia o formă rotundă fără fund, cu diametrul de 7 cm şi înaltă de 1/2 cm; se pune pe un fund de lemn, se umple cu compoziţia de peşte, se netezeşte deasupra cu cuţitul, apoi se ridică forma şi rămane medalionul format. Pe un platou se pune salată, eventual formată tot cu forma ca şi medalionale, peste care se aşează medalioanele de peşte. Apoi se glasează cu restul de aspic şi după ce acesta s-a întărit se ornează, după gust, iar de jur-împrejur se şpriţuieşte cu maioneză.


Tag-uri: stiuca, cod, maioneza, aspic



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :