Statistics:
Visits: 803 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Medalioane de salau sau de orice peste alb, stiuca sau cod
Q: | Intreaba despre Medalioane de salau sau de orice peste alb, stiuca sau cod |
Ingrediente:
400-500 g peşte, 300 g maioneză, 200 g aspic, 600 g salată â la rus şi legume pentru ornat.
Mod de preparare:
Se fierbe peştele, se curăţă de oase şi de piele, se sfăramă, se potriveşte de sare şi de piper, apoi se amestecă cu 100 g maioneză în care s-a adăugat jumătate din aspicul lichid. Se lasă să se închege la rece şi, după ce s-a întărit compoziţia, se formează medalioane rotunde, în felul următor: se ia o formă rotundă fără fund, cu diametrul de 7 cm şi înaltă de 1/2 cm; se pune pe un fund de lemn, se umple cu compoziţia de peşte, se netezeşte deasupra cu cuţitul, apoi se ridică forma şi rămane medalionul format. Pe un platou se pune salată, eventual formată tot cu forma ca şi medalionale, peste care se aşează medalioanele de peşte. Apoi se glasează cu restul de aspic şi după ce acesta s-a întărit se ornează, după gust, iar de jur-împrejur se şpriţuieşte cu maioneză.
400-500 g peşte, 300 g maioneză, 200 g aspic, 600 g salată â la rus şi legume pentru ornat.
Mod de preparare:
Se fierbe peştele, se curăţă de oase şi de piele, se sfăramă, se potriveşte de sare şi de piper, apoi se amestecă cu 100 g maioneză în care s-a adăugat jumătate din aspicul lichid. Se lasă să se închege la rece şi, după ce s-a întărit compoziţia, se formează medalioane rotunde, în felul următor: se ia o formă rotundă fără fund, cu diametrul de 7 cm şi înaltă de 1/2 cm; se pune pe un fund de lemn, se umple cu compoziţia de peşte, se netezeşte deasupra cu cuţitul, apoi se ridică forma şi rămane medalionul format. Pe un platou se pune salată, eventual formată tot cu forma ca şi medalionale, peste care se aşează medalioanele de peşte. Apoi se glasează cu restul de aspic şi după ce acesta s-a întărit se ornează, după gust, iar de jur-împrejur se şpriţuieşte cu maioneză.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :