Statistics:
Visits: 1,217 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gaina umpluta
Q: | Intreaba despre Gaina umpluta |
Ingrediente :
Găină 1 buc, franzelă 200 g, lapte 200 ml, unt 100 g, ficat de porc 200 g, slănină afumată 100 g, ouă 3 buc, ceapă 160 g, ulei 25 g, maghiran 1/2 fir, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se curăţă, se spală, se scot oasele de la piept prin tăietura, prin care s-au scos intestinele şi se pudrează în înterior cu maghiran. Ficatul de pasăre şi ficatul de porc se opăresc, se trec prin maşina de tocat, se freacă cu unt, se adaugă ouăle, slănina tocată mărunt şi franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine. Se condimentează cu sare, piper şi puţin măghiran. Ceapa se toacă mărunt şi se prăjeşte în ulei. Se amestecă totul, se umple pasărea cu această compoziţie, se coase, se freacă cu sare, se unge cu unt, se pune într-o tavă cu restul de unt şi se frige, stropindu-se ca sosul format.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Găină 1 buc, franzelă 200 g, lapte 200 ml, unt 100 g, ficat de porc 200 g, slănină afumată 100 g, ouă 3 buc, ceapă 160 g, ulei 25 g, maghiran 1/2 fir, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se curăţă, se spală, se scot oasele de la piept prin tăietura, prin care s-au scos intestinele şi se pudrează în înterior cu maghiran. Ficatul de pasăre şi ficatul de porc se opăresc, se trec prin maşina de tocat, se freacă cu unt, se adaugă ouăle, slănina tocată mărunt şi franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine. Se condimentează cu sare, piper şi puţin măghiran. Ceapa se toacă mărunt şi se prăjeşte în ulei. Se amestecă totul, se umple pasărea cu această compoziţie, se coase, se freacă cu sare, se unge cu unt, se pune într-o tavă cu restul de unt şi se frige, stropindu-se ca sosul format.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :