FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,207
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gaina umpluta

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gaina umpluta

 Q:   Intreaba despre Gaina umpluta       
Gaina umplutaIngrediente :

Găină 1 buc, franzelă 200 g, lapte 200 ml, unt 100 g, ficat de porc 200 g, slănină afumată 100 g, ouă 3 buc, ceapă 160 g, ulei 25 g, maghiran 1/2 fir, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Pasărea se curăţă, se spală, se scot oasele de la piept prin tăietura, prin care s-au scos intestinele şi se pudrează în înterior cu maghiran. Ficatul de pasăre şi ficatul de porc se opăresc, se trec prin maşina de tocat, se freacă cu unt, se adaugă ouăle, slănina tocată mărunt şi franzela înmuiată în lapte şi stoarsă bine. Se condimentează cu sare, piper şi puţin măghiran. Ceapa se toacă mărunt şi se prăjeşte în ulei. Se amestecă totul, se umple pasărea cu această compoziţie, se coase, se freacă cu sare, se unge cu unt, se pune într-o tavă cu restul de unt şi se frige, stropindu-se ca sosul format.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, gaina, ficat, porc, unt



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :