FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,542
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Stiuca prajita

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Stiuca prajita

 Q:   Intreaba despre Stiuca prajita       
Stiuca prajitaMod de preparare:

Se curăţă ştiuca de solzi şi de intestine, se taie capul (care se foloseşte la ciorbă de peşte, dacă este mai mare), iar corpul se spală şi se taie în bucăţi. Bucăţile se sărează (eventual pentru un gust mai bun se ung cu zeamă de lămaie), apoi se dau prin lapte în care se poate adăuga şi un ou (pentru ca la prăjit să capete o culoare rumenă şi o coajă crocantă şi gustoasă), prin făină şi se prăjesc în ulei încins. Dacă uleiul nu este bine încins, peştele fierbe în loc să se prăjească, pierzand din gust, şi se îmbibă cu ulei. Ştiucile mici se prăjesc întregi, doar se înlătură capul, tăindu-se scurt.


Tag-uri: stiuca



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :