FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,395
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gusa de curcan umpluta

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gusa de curcan umpluta

 Q:   Intreaba despre Gusa de curcan umpluta       
Gusa de curcan umplutaIngrediente :

Carne de pasăre 500 g, ficat de porc 100 g, slănină afumată 50 g, ceapă 150 g, pesmet alb 50 g, ouă 2 buc, stafide 75 g, ulei 100 g, maghiran 1/2 fir, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea şi ficatul se dau prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei la un foc iute. Se condimentează cu sare, maghiran şi piper şi se lasă să se răcească. Se adaugă carnea, ficatul, pesmetul, ouăle, slănina tocată, stafidele. Cu această compoziţie se umple guşa, tare a fost curăţată bine şi opărită. Se coase locul pe unde s-a făcut umplerea, se presează guşa şi apoi se frige la cuptor în ulei. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salate de legume.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, ficat, porc, pesmet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :