Statistics:
Visits: 1,401 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gusa de curcan umpluta
Q: | Intreaba despre Gusa de curcan umpluta |
Ingrediente :
Carne de pasăre 500 g, ficat de porc 100 g, slănină afumată 50 g, ceapă 150 g, pesmet alb 50 g, ouă 2 buc, stafide 75 g, ulei 100 g, maghiran 1/2 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea şi ficatul se dau prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei la un foc iute. Se condimentează cu sare, maghiran şi piper şi se lasă să se răcească. Se adaugă carnea, ficatul, pesmetul, ouăle, slănina tocată, stafidele. Cu această compoziţie se umple guşa, tare a fost curăţată bine şi opărită. Se coase locul pe unde s-a făcut umplerea, se presează guşa şi apoi se frige la cuptor în ulei. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salate de legume.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 500 g, ficat de porc 100 g, slănină afumată 50 g, ceapă 150 g, pesmet alb 50 g, ouă 2 buc, stafide 75 g, ulei 100 g, maghiran 1/2 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea şi ficatul se dau prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei la un foc iute. Se condimentează cu sare, maghiran şi piper şi se lasă să se răcească. Se adaugă carnea, ficatul, pesmetul, ouăle, slănina tocată, stafidele. Cu această compoziţie se umple guşa, tare a fost curăţată bine şi opărită. Se coase locul pe unde s-a făcut umplerea, se presează guşa şi apoi se frige la cuptor în ulei. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salate de legume.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :