Statistics:
Visits: 724 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Snitel de porc umplut II
Q: | Intreaba despre Snitel de porc umplut II |
Ingrediente :
Pulpă de porc 750 g, salam italian 50 g, parizer 100 g, slănană afumată 50 g, castraveţi în oţet 75 g, pătrunjel verde 1 leg, ulei 100 g, supă de oase 200 ml, vin 100 ml, smântână l50 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pulpa se taie felii, care se bat cu un bătator de şniţel şi se condimentează cu sare şi piper. Mezelurile şi castraveţii se taie straifuri, care se aşază în mod egal pe toate feliile de carne. li se dă formă de plic, se fixează cu scobitori, se aşază într-o tavă de cuptor, se toarnă pe deasupra uleiul şi se dă vasul la cuptor. Îndată ce şniţelele s-au rumenit pe o parte, se scot scobitorile şi se întorc pe partea cealaltă. Se adaugă supa de oase şi vinul amestecat cu smântână şi se fierbe înăbuşit 30 minute. La sfarşit se presară cu verdeaţă. Se mănâncă de obicei cu piure de cartofi şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pulpă de porc 750 g, salam italian 50 g, parizer 100 g, slănană afumată 50 g, castraveţi în oţet 75 g, pătrunjel verde 1 leg, ulei 100 g, supă de oase 200 ml, vin 100 ml, smântână l50 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pulpa se taie felii, care se bat cu un bătator de şniţel şi se condimentează cu sare şi piper. Mezelurile şi castraveţii se taie straifuri, care se aşază în mod egal pe toate feliile de carne. li se dă formă de plic, se fixează cu scobitori, se aşază într-o tavă de cuptor, se toarnă pe deasupra uleiul şi se dă vasul la cuptor. Îndată ce şniţelele s-au rumenit pe o parte, se scot scobitorile şi se întorc pe partea cealaltă. Se adaugă supa de oase şi vinul amestecat cu smântână şi se fierbe înăbuşit 30 minute. La sfarşit se presară cu verdeaţă. Se mănâncă de obicei cu piure de cartofi şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :