FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 686
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Snitel de porc umplut II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Snitel de porc umplut II

 Q:   Intreaba despre Snitel de porc umplut II       
Snitel de porc umplut IIIngrediente :

Pulpă de porc 750 g, salam italian 50 g, parizer 100 g, slănană afumată 50 g, castraveţi în oţet 75 g, pătrunjel verde 1 leg, ulei 100 g, supă de oase 200 ml, vin 100 ml, smântână l50 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Pulpa se taie felii, care se bat cu un bătator de şniţel şi se condimentează cu sare şi piper. Mezelurile şi castraveţii se taie straifuri, care se aşază în mod egal pe toate feliile de carne. li se dă formă de plic, se fixează cu scobitori, se aşază într-o tavă de cuptor, se toarnă pe deasupra uleiul şi se dă vasul la cuptor. Îndată ce şniţelele s-au rumenit pe o parte, se scot scobitorile şi se întorc pe partea cealaltă. Se adaugă supa de oase şi vinul amestecat cu smântână şi se fierbe înăbuşit 30 minute. La sfarşit se presară cu verdeaţă. Se mănâncă de obicei cu piure de cartofi şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: snitel, porc, supa, vin



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 31 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :