Statistics:
Visits: 850 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Snitel de porc umplut I
Q: | Intreaba despre Snitel de porc umplut I |
Ingrediente :
Pulpă de porc 750 g, parizer l00 g, costiţă afumată l00 g, salam italian 100 g, castraveţi în oţet l00 g, morcovi l00 g, ulei l25 g, supă de oase 200 ml, vin alb 100 ml, smântână 300 g, verdeaţă 1 leg, muştar 25 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pulpa de porc se taie felii, se bat feliile cu un baişniţel, se condimentează cu sare şi piper şi se ung cu muştar. Parizerul, costiţa, salamul italian, castraveţii şi morcovii se taie ştraifuri şi se repartizează in mod egal pe toate şniţelele. Se presară cu verdeaţă, se rulează şniţelele, se fixează cu scobitori, se aşază intr-o tavă cu ulei şi se dau la cuptor. După ce s-au rumenit, se scot scobitorile, se toarnă supa de oase, se acoperă tava şi se fierbe inăbuşit circa 30 min. Se adaugă vinul şi smântână, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe citeva minute. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pulpă de porc 750 g, parizer l00 g, costiţă afumată l00 g, salam italian 100 g, castraveţi în oţet l00 g, morcovi l00 g, ulei l25 g, supă de oase 200 ml, vin alb 100 ml, smântână 300 g, verdeaţă 1 leg, muştar 25 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pulpa de porc se taie felii, se bat feliile cu un baişniţel, se condimentează cu sare şi piper şi se ung cu muştar. Parizerul, costiţa, salamul italian, castraveţii şi morcovii se taie ştraifuri şi se repartizează in mod egal pe toate şniţelele. Se presară cu verdeaţă, se rulează şniţelele, se fixează cu scobitori, se aşază intr-o tavă cu ulei şi se dau la cuptor. După ce s-au rumenit, se scot scobitorile, se toarnă supa de oase, se acoperă tava şi se fierbe inăbuşit circa 30 min. Se adaugă vinul şi smântână, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe citeva minute. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :