FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 850
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Snitel de porc umplut I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Snitel de porc umplut I

 Q:   Intreaba despre Snitel de porc umplut I       
Snitel de porc umplut IIngrediente :

Pulpă de porc 750 g, parizer l00 g, costiţă afumată l00 g, salam italian 100 g, castraveţi în oţet l00 g, morcovi l00 g, ulei l25 g, supă de oase 200 ml, vin alb 100 ml, smântână 300 g, verdeaţă 1 leg, muştar 25 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Pulpa de porc se taie felii, se bat feliile cu un baişniţel, se condimentează cu sare şi piper şi se ung cu muştar. Parizerul, costiţa, salamul italian, castraveţii şi morcovii se taie ştraifuri şi se repartizează in mod egal pe toate şniţelele. Se presară cu verdeaţă, se rulează şniţelele, se fixează cu scobitori, se aşază intr-o tavă cu ulei şi se dau la cuptor. După ce s-au rumenit, se scot scobitorile, se toarnă supa de oase, se acoperă tava şi se fierbe inăbuşit circa 30 min. Se adaugă vinul şi smântână, se potriveşte gustul de sare şi se mai fierbe citeva minute. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: snitel, porc, morcovi, cartofi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 31 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :