Statistics:
Visits: 775 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Snitel de ambasador
Q: | Intreaba despre Snitel de ambasador |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, ulei 150 g, ficat de porc 150 g, şuncă presată 100 g, costiţă afumată 50 g, cartofi 1 kg, ouă 3 buc. ,unt 50 g, lapte 150 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Pulpa se taie felii, se sărează, se bat feliile cu un bătator de şniţele spre a le rotunji şi se prăjesc in ulei pe ambele părţi. Ficatul, şunca şi slănina se taie cubuleţe şi se prăjesc intr-o tigaie. Se adaugă piper şi sare şi se stinge cu puţină apă. Acest soteu se repartizează in mod egal pe toate şniţelele.
Cartofii se fierb in coajă, se curăţă, se pasează şi se adaugă ouăle, untul, laptele şi sarea. Piureul se pune intr-un cornet, se decorează marginile şniţelelor şi se dau la cuptor timp de 10 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ulei 150 g, ficat de porc 150 g, şuncă presată 100 g, costiţă afumată 50 g, cartofi 1 kg, ouă 3 buc. ,unt 50 g, lapte 150 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Pulpa se taie felii, se sărează, se bat feliile cu un bătator de şniţele spre a le rotunji şi se prăjesc in ulei pe ambele părţi. Ficatul, şunca şi slănina se taie cubuleţe şi se prăjesc intr-o tigaie. Se adaugă piper şi sare şi se stinge cu puţină apă. Acest soteu se repartizează in mod egal pe toate şniţelele.
Cartofii se fierb in coajă, se curăţă, se pasează şi se adaugă ouăle, untul, laptele şi sarea. Piureul se pune intr-un cornet, se decorează marginile şniţelelor şi se dau la cuptor timp de 10 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :