Statistics:
Visits: 1,074 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Muschiulet de porc umplut I
Q: | Intreaba despre Muschiulet de porc umplut I |
Ingrediente:
Muşchiuleţ de porc 750 g, şuncă presată 150 g, caşcaval 150 g, muştar 50 g, ulei 75 g, ouă 2 buc, pesmet 100 g, făină 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se despică muşchiuleţul în două, se bate cu un batşniţel, se taie în bucăţi potrivite, se dă sare şi piper, se ung cu muştar, peste care se rade caşcaval, iar pe deasupra se pune şuncă tăiată julien. Se rulează muşchiuleţii, se fixează cu scobitori, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se servesc cu piure de cartofi şi salate de legume.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Muşchiuleţ de porc 750 g, şuncă presată 150 g, caşcaval 150 g, muştar 50 g, ulei 75 g, ouă 2 buc, pesmet 100 g, făină 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se despică muşchiuleţul în două, se bate cu un batşniţel, se taie în bucăţi potrivite, se dă sare şi piper, se ung cu muştar, peste care se rade caşcaval, iar pe deasupra se pune şuncă tăiată julien. Se rulează muşchiuleţii, se fixează cu scobitori, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se servesc cu piure de cartofi şi salate de legume.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: muschi de porc, sunca presata, cascaval, mustar |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :