FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 550
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Saramura de biban

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Saramura de biban

 Q:   Intreaba despre Saramura de biban       
Saramura de bibanMod de preparare:

Bibanul nu se curăţă de solzi, i se scot numai branhiile şi intestinele, în aşa fel ca icrele să rămînă în peşte. Se sărează, se frige pe grătar, pe plită sau pe o tablă pusă pe focul de aragaz şi presărată cu sare de bucătărie (nu prea fină). Se frige peştele pană se rumeneşte pe ambele părţi, se rad cu un cuţit solzii parliţi după care se aşează într-o tavă. Deasupra se toarnă saramură preparată din apă caldă cu sare şi ardei iuţi tăiaţi sau cu boia de ardei şi se lasă pe foc să dea într-un clocot. Se serveşte cu mămăiiguţă caldă.


Tag-uri: saramura, biban



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :