FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,000
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Varza murata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Varza murata

 Q:   Intreaba despre Varza murata       
Varza murataSe iau capatani de varza indesate, se curata indepartandu-se frunzele patate, se scoate cotoru cu un cutit ascutit, scobindu-se miezul verzei (se poate cresta in patru) si se aseaza in butoi, una langa alta, indesat.

Pe fundul butoiului se pun marar uscat si boabe de porumb. Deasupra se pune o scandurica sau doua in crucis, se aseaza peste acestea o greutate, apoi se acopera cu capacul sau cu o panza. Se umple cu saramura (daca nu s-a presarat printre randuri si pe varza cu sare) calculandu-se 300—500 g sare la 10 l de apa.

Se pritoceste din 3 in 3 zile si, daca varza a absorbit prea multa saramura, se mai poate adauga saramura pana la acoperirea ei completa. Dupa fermentare se tine la rece.


Tag-uri: varza murata, cotor, frunze



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :