FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,444
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Limba de porc sau de vaca afumata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Limba de porc sau de vaca afumata

 Q:   Intreaba despre Limba de porc sau de vaca afumata       
Limba de porc sau de vaca afumataSe pune limba intr-un vas cu apa infierbantata la 60° C in care se tine 2—3 min, dupa care se curata de pielite si de alte resturi din portiunea dinspre gat (radacina limbii).

Se pune apoi intr-un vas cu apa rece, in care se tine 1—2 ore, dupa care se freaca cu un amestec constituit din 40—50 g sare si 2 g silitra (pentru 1 kg de limba).

Dupa aceea se pune intr-un vas si se tine la rece 1—2 zile, apoi se toarna peste ea o saramura rece preparata din 1 L de apa, 15 g sare, 1 foaie de dafin, 10 boabe de piper, 2 g silitra si data intr-un clocot. In aceasta saramura se tine sub presa 8—10 zile, in care timp se intoarce.

Dupa saramurare, limba se scoate, se spala cu apa rece, se zvanta, se gaureste intr-o parte, se leaga cu o sfoara si se da la fum cald, pentru 2—3 zile. Inainte de consumare limba se fierbe.


Tag-uri: limba, porc, vaca



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :