FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 895
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Castraveti in otet

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Castraveti in otet

 Q:   Intreaba despre Castraveti in otet       
Castraveti in otetSe aleg castraveciori mici, lungi, cam de 5—6 cm, din soiul Cornison. Culesi proaspeti si apoi alesi, castraveciorii se pun intr-un vas cu apa rece in care se adauga 10 g sare la 1 l de apa si se tin cateva ore, apoi se spala, se aseaza in borcane, iar printre ei se adauga felii de hrean, foi de dafin, piper boabe, apoi se toarna saramura pana se umplu borcanele.

Saramura cu otet se prepara astfel:
la 1 l de apa se adauga 200—250 ml otet, 25 g sare, 10 g zahar, se da in cateva clocote, dupa care se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, apoi se toarna peste castraveti. Borcanele umplute se acopera cu celofan pus dublu si se leaga bine cu o sfoara de jur-imprejur de cateva ori. Se pastreaza ferite de soare, intr-un loc racoros.


Tag-uri: castraveti, otet, cornison



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 17 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :