Statistics:
Visits: 789 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Spirale cu chimen
Q: | Intreaba despre Spirale cu chimen |
Ingrediente:
Făină 600 g, margarina 225 g, lapte 125 ml, smantană 75 g, ouă 4 buc, chimen 80 g, praf de copt 1 plic, sare.
Mod de preparare:
Praful de copt se dizolvă în lapte, se adaugă smantană, făina, margarina, 3 ouă, sare şi jumătate din cantitatea de chimen. Se frămantă bine şi se lasă aluatul să se odihnească la rece timp de o oră. Se întinde o foaie cu grosimea de 5 mm, care se unge cu ou şi se presară cu restul de chimen. Se taie cu cuţitul în faşii de 15 mm lăţime şi 12- 14 cm lungime, se răsuceşte fiecare faşie în mană ca să i se dea forma de spirală, se aşează în tăvi şi se coc la foc potrivit.
Făină 600 g, margarina 225 g, lapte 125 ml, smantană 75 g, ouă 4 buc, chimen 80 g, praf de copt 1 plic, sare.
Mod de preparare:
Praful de copt se dizolvă în lapte, se adaugă smantană, făina, margarina, 3 ouă, sare şi jumătate din cantitatea de chimen. Se frămantă bine şi se lasă aluatul să se odihnească la rece timp de o oră. Se întinde o foaie cu grosimea de 5 mm, care se unge cu ou şi se presară cu restul de chimen. Se taie cu cuţitul în faşii de 15 mm lăţime şi 12- 14 cm lungime, se răsuceşte fiecare faşie în mană ca să i se dea forma de spirală, se aşează în tăvi şi se coc la foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :