Statistics:
Visits: 1,271 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de piept de porc la tava
Q: | Intreaba despre Friptura de piept de porc la tava |
Ingrediente
1,500 kg carne de porc (piept cu os), 60 g untura, 1 ceapa, usturoi, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie in benzi de lungimea tavii, late de 6—8 cm, se spala in apa rece, se scurge bine, se sareaza si se pune intr-o tava cu untura incalzita. Se adauga ceapa si usturoi si se introduce in cuptorul bine incins.
Dupa ce carnea s-a rumenit se adauga cateva linguri de apa, ca sa nu se arda legumele si untura.
Pieptul fript se taie in bucati si se serveste cu diverse garnituri: piure de cartofi, de fasole, legume sortate sau cel mai potrivit cu varza calita si stropita cu sosul de la friptura.
1,500 kg carne de porc (piept cu os), 60 g untura, 1 ceapa, usturoi, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie in benzi de lungimea tavii, late de 6—8 cm, se spala in apa rece, se scurge bine, se sareaza si se pune intr-o tava cu untura incalzita. Se adauga ceapa si usturoi si se introduce in cuptorul bine incins.
Dupa ce carnea s-a rumenit se adauga cateva linguri de apa, ca sa nu se arda legumele si untura.
Pieptul fript se taie in bucati si se serveste cu diverse garnituri: piure de cartofi, de fasole, legume sortate sau cel mai potrivit cu varza calita si stropita cu sosul de la friptura.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :