FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,262
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de piept de porc la tava

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de piept de porc la tava

 Q:   Intreaba despre Friptura de piept de porc la tava       
Friptura de piept de porc la tavaIngrediente

1,500 kg carne de porc (piept cu os), 60 g untura, 1 ceapa, usturoi, sare.

Mod de preparare

Carnea se taie in benzi de lungimea tavii, late de 6—8 cm, se spala in apa rece, se scurge bine, se sareaza si se pune intr-o tava cu untura incalzita. Se adauga ceapa si usturoi si se introduce in cuptorul bine incins.

Dupa ce carnea s-a rumenit se adauga cateva linguri de apa, ca sa nu se arda legumele si untura.

Pieptul fript se taie in bucati si se serveste cu diverse garnituri: piure de cartofi, de fasole, legume sortate sau cel mai potrivit cu varza calita si stropita cu sosul de la friptura.


Tag-uri: friptura, piept, porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :