FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,528
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rasol din cap de vita

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rasol din cap de vita

 Q:   Intreaba despre Rasol din cap de vita       
Rasol din cap de vitaMod de preparare

Capul de viţel se curăţă, i se scot şi ochii, apoi se lasă să stea cateva ore în apă rece, ca să iasă tot sangele. După aceea, capul de viţel se aşază într-un vas încăpător ca să intre întreg şi să fie bine acoperit cu apă, altfel, părţile ce răman afară din apă se înnegresc.

Se adaugă sare şi la primul clocot se spumuieşte, apoi se adaugă legumele, pentru gust şi aromă, şi se lasă să fiarbă la foc domol pană carnea este bine fiartă şi se desprinde uşor de pe oase.

Se ia vasul de pe foc şi se lasă cu totul pană se răceşte puţin, apoi se desprinde carnea de pe oase, se taie în bucăţele potrivite şi se serveşte caldă în puţină zeamă în care a fiert, cu mujdei de usturoi sau cu hrean ras.

Carnea se mai poate servi şi cu sos de muştar dizolvat cu ulei, oţet sau zeamă de lămaie, sare şi piper, după gust, sau cu sos remulad.


Tag-uri: rasol din cap de vita



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :