Statistics:
Visits: 1,306 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos de visine
Q: | Intreaba despre Sos de visine |
Ingrediente:
Unt 50 g, făină 50 g, smântână 150 g, zahăr 20 g, vişine 300 g, sare.
Cum se prepara:
Se înfierbântă untul, se adaugă făina, se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu smântână amestecată cu 150 ml apă şi se lasă să fiarbă 25 min. Se adaugă sarea, zahărul si vişinele (fără sâmburi) şi se mai fierb împreună circa 15 min, apoi se trece sosul printr-o sită. Se foloseşte la rasol de vacă şi de pasăre. Acest sos se poate prepara şi cu alte fructe, ca de exemplu: agrişe, coacăze etc.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Unt 50 g, făină 50 g, smântână 150 g, zahăr 20 g, vişine 300 g, sare.
Cum se prepara:
Se înfierbântă untul, se adaugă făina, se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu smântână amestecată cu 150 ml apă şi se lasă să fiarbă 25 min. Se adaugă sarea, zahărul si vişinele (fără sâmburi) şi se mai fierb împreună circa 15 min, apoi se trece sosul printr-o sită. Se foloseşte la rasol de vacă şi de pasăre. Acest sos se poate prepara şi cu alte fructe, ca de exemplu: agrişe, coacăze etc.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: sos de visine, zahar, smantana, rasol |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :