FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 814
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rasol alb

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rasol alb

 Q:   Intreaba despre Rasol alb       
Rasol albIngrediente

1 kg carne (rasol alb), 1 bucată de os cu măduvă şi legumele 1-2 cepe, 1 ţelină, 200-300 g morcovi, 1 pătrunjel, 1/4 căpăţană varză dulce, 1-2 ardei graşi, 600 g cartofi, 1 lingură de pătrunjel verde tăiat mărunt, hrean, oţet, sare.

Mod de preparare

Mai întai se pune osul la fiert în apă rece, iar cand începe să dea în fiert se spumuieşte, se lasă să fiarbă cam 1 oră, după care se introduce carnea, în timpul fierberii. La început se sărează mai puţin, iar după ce carnea este pe jumătate fiartă se adaugă legumele, dacă sunt proaspete (cele de toamnă se pun ceva mai din timp). Prepararea în continuare se face la fel ca în reţeta anterioară. Rasolul alb poate fi servit cu diferite sosuri: sos de hrean, sos tomat, sos de mărar şi altele.


Tag-uri: rasol alb, os cu maduva, ceapa, telina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :