FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 971
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rasol de pasare cu sos de hrean

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rasol de pasare cu sos de hrean

 Q:   Intreaba despre Rasol de pasare cu sos de hrean       
Rasol de pasare cu sos de hreanIngrediente :

Carne de pasăre 1 kg, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, smântână 250 g, făină 30 g, hrean 300 g, oţet 9° 25 ml, sare.

Mod de preparare :

Pasărea se porţionează şi se pune la fiert, spumandu-se cat este necesar. Se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa şi se fierbe încă circa 90 min. Se strecoară supa şi se aranjează bucăţile de carne pe un platou. Hreanul se dă pe răzătoare, se fierbe în apă cu sare şi oţet timp de circa 20 min. la un foc domol. Făina se amestecă cu smântână, se toarnă peste hrean şi se fierbe în continuare, până ce sosul are consistenţa necesară. În timpul fierberii se amestecă tot timpul. La servit, la fiecare porţie se pun linguri de sos de hrean.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, pui, morcovi, hrean



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :