Statistics:
Visits: 1,019 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rasol de pasare cu sos de hrean
Q: | Intreaba despre Rasol de pasare cu sos de hrean |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, smântână 250 g, făină 30 g, hrean 300 g, oţet 9° 25 ml, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează şi se pune la fiert, spumandu-se cat este necesar. Se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa şi se fierbe încă circa 90 min. Se strecoară supa şi se aranjează bucăţile de carne pe un platou. Hreanul se dă pe răzătoare, se fierbe în apă cu sare şi oţet timp de circa 20 min. la un foc domol. Făina se amestecă cu smântână, se toarnă peste hrean şi se fierbe în continuare, până ce sosul are consistenţa necesară. În timpul fierberii se amestecă tot timpul. La servit, la fiecare porţie se pun linguri de sos de hrean.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, smântână 250 g, făină 30 g, hrean 300 g, oţet 9° 25 ml, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează şi se pune la fiert, spumandu-se cat este necesar. Se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa şi se fierbe încă circa 90 min. Se strecoară supa şi se aranjează bucăţile de carne pe un platou. Hreanul se dă pe răzătoare, se fierbe în apă cu sare şi oţet timp de circa 20 min. la un foc domol. Făina se amestecă cu smântână, se toarnă peste hrean şi se fierbe în continuare, până ce sosul are consistenţa necesară. În timpul fierberii se amestecă tot timpul. La servit, la fiecare porţie se pun linguri de sos de hrean.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :