FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 738
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rasol de creier de vaca cu maioneza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rasol de creier de vaca cu maioneza

 Q:   Intreaba despre Rasol de creier de vaca cu maioneza       
Rasol de creier de vaca cu maionezaIngrediente

1-2 creieri de vacă, 1 ceapă, 1 morcov, 1 pătrunjel, 1/2 ţelină, 1 foaie de dafin, cateva boabe de piper, 1 lingură de oţet, 50-100 g smantană, 100-150 g maioneză, 1 varf de cuţit piper pisat, sare.

Mod de preparare

Se pune creierul în apă rece şi se ţine pană ce iese tot sangele, după care se curăţă de pieliţă şi se pune la fiert în cratiţa în care s-au pus la fiert legumele, foaia de dafin, piperul şi puţină sare.

Cand a dat în fiert se adaugă o lingură de oţet şi se continuă fierberea cam 10-15 min, după care creierul se lasă în aceeaşi zeamă pană la răcire.

La servire se taie în felii, se aranjează pe platou, deasupra se toarnă maioneză amestecată cu smantană şi potrivită la gust cu sare şi piper pisat.


Tag-uri: rasol de creier, ceapa, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :