Statistics:
Visits: 2,074 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cap si picior de porc rasol cu hrean
Q: | Intreaba despre Cap si picior de porc rasol cu hrean |
Ingreriente:
Cap do porc 500 g, picioare de porc 500 g, morcovi şi pătrurnel 250 g, ceapă 100 g, usturoi 25 g, hrean 500 g, oţet 9° 50 ml, sare.
Cum se prepară:
Capul şi picioarele se opăresc, se curăţă, se opăresc din nou, se spală în mai multe ape, se taie în bucăţi de 100-120 g şi se pun la fiert. După 30 min se pune zarzavatul de supă, ceapa, usturoiul pisat şi sarea. După ce carnea este fiartă se scot oasele. Hreanul se curăţă, se spală şi se dă pe răzătoare, apoi se amestecă cu oţet şi sare şi se fierbe circa 20 min. La servit, la fiecare porţie de carne se pune şi o farfurioară cu hrean.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cap do porc 500 g, picioare de porc 500 g, morcovi şi pătrurnel 250 g, ceapă 100 g, usturoi 25 g, hrean 500 g, oţet 9° 50 ml, sare.
Cum se prepară:
Capul şi picioarele se opăresc, se curăţă, se opăresc din nou, se spală în mai multe ape, se taie în bucăţi de 100-120 g şi se pun la fiert. După 30 min se pune zarzavatul de supă, ceapa, usturoiul pisat şi sarea. După ce carnea este fiartă se scot oasele. Hreanul se curăţă, se spală şi se dă pe răzătoare, apoi se amestecă cu oţet şi sare şi se fierbe circa 20 min. La servit, la fiecare porţie de carne se pune şi o farfurioară cu hrean.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: cap de porc, picior de porc, rasol, hrean |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :