FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 958
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pui cu vinete I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pui cu vinete I

 Q:   Intreaba despre Pui cu vinete I       
Pui cu vinete IIngrediente

1 kg pui, 1,5 kg vinete, 120 ml ulei, 100 ml vin, 1 căpăţană de usturoi, 2-3 cepe, 30 g făină, 30 g bulion, 500 g roşii, pătrunjel verde, sare, piper.

Mod de preparare

Puiul, tăiat in bucăţi, se sărează şi se prăjeşte in jumătate din cantitatea de ulei incins, cat să se rumenească puţin, apoi se scoate, se pune in alt vas, iar in untura rămasă se căleşte ceapa tăiată foarte mărunt, se adaugă făina, bulionul, usturoiul tăiat mărunt, se stinge cu apă caldă sau zeamă de oase şi se fierbe puţin.

Se strecoară apoi peste carne, se potriveşte de sare şi se mai fierbe lent. Cand carnea este gata, se adaugă vinetele pregătite astfel: se spală şi se taie in felii pe lungime sau in bucăţi mari, se dau prin făină şi se prăjesc pe rand in restul de ulei.

După ce s-au prăjit toate bucăţile se pun in vasul cu carne cand aceasta este aproape gata şi se mai fierb impreună 20—25 min. Roşiile se taie in sferturi sau in felii, se pun peste mancare,apoi aceasta se introduce in cuptor pentru circa 10 min., pentru gratinare.

Se serveşte presărat deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: pui, vinete, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :