Statistics:
Visits: 839 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui cu legume
Q: | Intreaba despre Pui cu legume |
Ingrediente
1 kg pui, 150 g untură sau ulei, legume proaspete (cartofi, conopidă, dovlecei, mazăre, fasole verde, ardei gras, ţelină, morcovi) in total cam 2 kg, 100 g ceapă, 50 g bulion, 100 ml vin, cateva roşii, verdeaţă, sare.
Mod de preparare
Puiul se taie in bucăţi, se sărează şi se prăjeşte in jumătate din cantitatea de ulei sau untură, apoi se scoate, iar in uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată mărunt, se adaugă bulionul, se stinge cu apă caldă şi se toarnă peste puiul prăjit, lăsandu-se să fiarbă pană va fi carnea aproape gata.
Atunci se adaugă legumele care au fost inăbuşite cu restul de ulei intr-o tavă sau intr-o cratiţă introdusă in cuptor (an afară de mazăre şi fasole), amestecandu-se pană sunt aproape gata. intre timp, fasolea şi mazărea se fierb separat.
Toate acestea se pun la un loc, se adaugă sare, roşiile tăiate in bucăţi, vinul, pătrunjelul tăiat mărunt şi se introduc in cuptor să se gratineze puţin.
1 kg pui, 150 g untură sau ulei, legume proaspete (cartofi, conopidă, dovlecei, mazăre, fasole verde, ardei gras, ţelină, morcovi) in total cam 2 kg, 100 g ceapă, 50 g bulion, 100 ml vin, cateva roşii, verdeaţă, sare.
Mod de preparare
Puiul se taie in bucăţi, se sărează şi se prăjeşte in jumătate din cantitatea de ulei sau untură, apoi se scoate, iar in uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată mărunt, se adaugă bulionul, se stinge cu apă caldă şi se toarnă peste puiul prăjit, lăsandu-se să fiarbă pană va fi carnea aproape gata.
Atunci se adaugă legumele care au fost inăbuşite cu restul de ulei intr-o tavă sau intr-o cratiţă introdusă in cuptor (an afară de mazăre şi fasole), amestecandu-se pană sunt aproape gata. intre timp, fasolea şi mazărea se fierb separat.
Toate acestea se pun la un loc, se adaugă sare, roşiile tăiate in bucăţi, vinul, pătrunjelul tăiat mărunt şi se introduc in cuptor să se gratineze puţin.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :