Statistics:
Visits: 1,518 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinte poale-n brau cu branza dulce
Q: | Intreaba despre Placinte poale-n brau cu branza dulce |
Ingrediente:
Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 300 ml, ulei 150 g, ouă 5 buc, zahăr 400 g, branză de vaci 1 kg, coaja rasă de lămaie 25 g, gris 75 g, zahăr vanilat 2 plicuri, sare.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, drojdie, ulei, puţină sare, 2 ouă şi 100 g zahăr se prepară o cocă ce se lasă să dospească, Se întinde cu sucitorul o foaie cu grosimea de 1 cm şi se taie în pătrate cu latura de 14- 15 cm. Branza de vaci se amestecă cu grisul fiert separat, 250 g zahăr, coaja de lămaie rasă şi zahărul vanilat, pană ce se obţine o pastă omogenă, care se repartizează în mod egal pe toate bucăţile de aluat. Se unesc cele patru colţuri şi se lipesc la mijloc. Se aşează în tăvi, se lasă să crească, se ung cu ou amestecat cu sirop de zahăr şi se coc în cuptor la un foc potrivit.
Făină 1 kg, drojdie de bere 50 g, lapte 300 ml, ulei 150 g, ouă 5 buc, zahăr 400 g, branză de vaci 1 kg, coaja rasă de lămaie 25 g, gris 75 g, zahăr vanilat 2 plicuri, sare.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, drojdie, ulei, puţină sare, 2 ouă şi 100 g zahăr se prepară o cocă ce se lasă să dospească, Se întinde cu sucitorul o foaie cu grosimea de 1 cm şi se taie în pătrate cu latura de 14- 15 cm. Branza de vaci se amestecă cu grisul fiert separat, 250 g zahăr, coaja de lămaie rasă şi zahărul vanilat, pană ce se obţine o pastă omogenă, care se repartizează în mod egal pe toate bucăţile de aluat. Se unesc cele patru colţuri şi se lipesc la mijloc. Se aşează în tăvi, se lasă să crească, se ung cu ou amestecat cu sirop de zahăr şi se coc în cuptor la un foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :